חשבונך וכל הנתונים המשויכים אליו נמחקו בהצלחה. התנתקת מהמערכת באופן אוטומטי.
פעולה זו בלתי הפיכה. נתוני המבחנים, התשובות, ההיסטוריה, הביצועים והפרופיל שלך הוסרו לצמיתות.